Start / Om Folkets Hus / Om Folkets Hus

Människor i centrum sedan 1907

Scoutrörelsen grundas i England.  Den svenska riksdagen tar beslut om att bygga Inlandsbanan. Ett fax skickas för första gången i Frankrike. Och, viktigast av allt: Folkets Hus i Varberg flyttar in i lokalerna på Magasinsgatan.

Allt det ovanstående hände år 1907 och mycket har hänt sedan dess, både i världen och hos oss. För vår del är ändå grundtanken densamma, nämligen att vara en mötesplats för människor i lärande och utveckling. Otaliga föreningar och företag har genom åren samlats och lärt nytt i våra lokaler.

Navet i Varbergs föreningsliv

Vi är fortfarande ett självklart nav i Varbergs föreningsliv och en populär mötesplats för evenemang och konferenser. Vi har bara utvecklat och förbättrat vissa saker med tiden. Till exempel erbjuder vi numera vällagad mat från eget kök av vår kock och har uppdaterat tekniken för att underlätta presentationer och utbildningar.

Tradition av hög service

Vi som arbetar på Folkets Hus i Varberg är måna om att våra gäster ska trivas och få den service de förtjänar. Därför gör vi alltid det lilla extra för att lösa deras behov och önskemål. Det tycker vi att vi är skyldiga både våra gäster och vår stolta historia.